Your Special Day specialiseert zich in het plannen, organiseren en faciliteren van Kids Parties, Meet and Greets en Kids Corners in heel Nederland. Wij zullen je dromen waar maken met unieke en creatieve ideeën, advies en oplossingen voor jouw speciale dag. Een dag die je nooit zult vergeten!

Vier jouw speciale dag met ons! Wij verzorgen tot in de puntjes uitgewerkte thema feestjes voor jongens en meisjes, maar ook feestjes geheel op maat. Van unieke uitnodigingen, programma, styling, feestelijke decoratie, spectaculair entertainment, heerlijke food & beverage tot aan de leukste goodiebags. Onze professionele Kindermeisjes staan klaar om de kinderen op te vangen en te vermaken met leuke activiteiten. Ook nemen zij mooie kinderkostuums mee voor de kinderen. Voor een extra uniek feestje kun je kiezen uit de vele extra’s die wij te bieden hebben. En om de dag nog specialer te maken kun je jouw favoriete karakter ontmoeten. 

Voor je huwelijksfeest, bedrijfs- en privé-evenement zijn onze Kindermeisjes er voor de kinderen met onze Kids Corner, waar ze samen leuke activiteiten zullen doen. Om ervoor te zorgen dat ook de kinderen een speciale dag hebben. Ook voor de feestdagen, zoals Carnaval, Pasen, Koningsdag, Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw of andere speciale gelegenheden, staan onze Kindermeisjes klaar met de Kids Corner om te zorgen dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben.

Lees meer