Is het jouw speciale dag en wil je er een onvergetelijke dag van maken? Wij verzorgen tot in de puntjes uitgewerkte thema feestjes voor jongens en meisjes, maar ook kinderfeestjes geheel op maat. Van unieke uitnodigingen, programma, feestelijke decoratie, nanny service, spectaculair entertainment, meet and greets en heerlijke food & beverage tot aan de leukste goodiebags. Onze professionele Kindermeisjes staan klaar om de kinderen op te vangen en te vermaken met leuke activiteiten. Dit is al mogelijk vanaf €445,-. Voor een extra uniek kinderfeestje kun je kiezen uit de vele extra’s die wij te bieden hebben. 

Aanvragen

Altijd al je favoriete prinses, superheld of ander personage willen ontmoeten? Wij zorgen ervoor dat jouw dromen werkelijkheid worden met onze Karakters. Laat Elsa, Anna, Doornroosje, Spider-Man, Ghost-Spider, Miles Morales of een echt priaat naar je feestje komen en zij zullen jouw feestje nog specialer en magischer maken. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je met jouw favoriete prinses zingen, dansen en leuke activiteiten doen. Of samen met jouw grootste superheld jullie superkrachten gebruiken om de wereld te redden. Ga samen op de foto en transformeer je met je vriendjes en vriendinnetjes als een van je favoriete karakters met onze leuke kinderkostuums, dit is al mogelijk vanaf €130,-. 

Aanvragen

Heb je een huwelijksfeest, bedrijfsevenement of privégelegenheid? Met de Kids Corner en Nanny Service staan onze professionele Kindermeisjes klaar om de kinderen op te vangen en te vermaken met leuke activiteiten. Zij zullen ervoor zorgen dat ook de kinderen een speciale dag hebben. Ook voor de feestdagen, zoals Carnaval, Pasen, Koningsdag, Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw of andere speciale gelegenheden, staan onze Kindermeisjes klaar met de Kids Corner om te zorgen dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben. Uiteraard kunnen wij de kinderen verrassen met een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten of de Kerstman. Dit is al mogelijk vanaf €445,-.

Aanvragen