Wij zorgen er niet alleen voor dat de dromen van jouw kind werkelijkheid worden maar ook de dromen van kinderen over de hele wereld. 10% van onze winst gaat naar kinderen rond de wereld. Wanneer je met ons samenwerkt, support je ook de non-profit organisatie Stichting Blocks.

Stichting Blocks heeft als doel het stimuleren en financieel ondersteunen van duurzame lokale initiatieven in Ghana ter verbetering van educatie, lokale werkgelegenheid, algemeen welzijn, gezondheidszorg, leefomstandigheden en veiligheid.

Daarnaast heeft Stichting Blocks ook als doel het met elkaar in contact brengen van jongeren met verschillende culturele achtergronden in Haarlem en omgeving in de leeftijd van vijftien tot dertig jaar. Dit gebeurt door het stimuleren van wederzijds begrip middels het samen organiseren van evenementen waarvan de financiële opbrengst ten goede komt aan Ghana. De stichting heeft een project gevonden in het dorpje Konongo Kua Krom in Ghana om het doel van Blocks te kunnen realiseren. Hier is men sindsdien bezig met het opbouwen van een school en het verder ontwikkelen van de educatieve mogelijkheden voor de lokale bevolking.

www.blockshaarlem.nl