Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken en wil je graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, ook de kinderen. Om te zorgen dat de gasten, de kinderen en jullie een zorgeloze en onvergetelijke dag hebben, staan onze Nannies klaar om de kinderen op te vangen en te vermaken met de leukste activiteiten in de Kids Corner. Ook kunnen de Nannies samen met de kinderen tafelen en kunnen zij de kinderen op bed leggen.

Your Special Day heeft als doel om iedereen een speciale dag te laten beleven. Wij organiseren alles omtrent de kinderen, van entertainment en styling tot en met de goodiebags. Daarnaast bieden wij een volledig verzorgde Kids Corner en Nanny Service op locatie met een veilige kinderopvang en uniek kinderprogramma, creatief vermaak en professionele begeleiding en entertainment.

Alles is mogelijk, vermaak met leuke teken- en knutselactiviteiten, verschillende speelmaterialen, sport- en spelactivitei- ten of bijvoorbeeld een gezellige leeshoek. Zelfs de allerkleinsten hoeven zich niet te vervelen. Voor hen hebben wij ook allerlei leerzaam en leuk speelgoed waar zij fijn mee kunnen spelen, zoals een glijbaantje, poppenwagen, hobbelpaard, ballenbak, kruiptunnel en speeltent. Wij zorgen altijd voor een rustige plek waar de ouders een (reis)bedje kunnen neerzetten indien dit nodig is.

Vier jouw speciale dag met Your Special Day en je bruiloft zal net zo onvergetelijk worden voor de kinderen als voor jullie en alle gasten!

AanvragenYour Special Day