Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken en wil je graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, ook de kinderen. Om te zorgen dat de gasten, de kinderen en jullie een zorgeloze en onvergetelijke dag hebben, staan onze professionele Kindermeisjes klaar met de Kids Corner om de kinderen op te vangen en te vermaken met de leukste activiteiten.

Your Special Day heeft als doel om iedereen een speciale dag te laten beleven. Wij organiseren alles omtrent de kinderen, van entertainment en styling tot en met de goodiebags. Daarnaast bieden wij een veilige kinderopvang op locatie met een uniek kinderprogramma en creatief vermaak.

Alles is mogelijk, vermaak met leuke teken- en knutselactiviteiten, verschillende speelmaterialen, sport- en spelactiviteiten of bijvoorbeeld met een gezellige leeshoek. Zelfs de allerkleinsten hoeven zich niet te vervelen. Voor hen hebben wij ook allerlei leerzaam speelgoed en zorgen wij altijd voor een rustige plek waar de ouders een (reis)bedje kunnen neerzetten indien dit nodig is.

Vier jouw speciale dag met Your Special Day en je bruiloft zal net zo onvergetelijk worden voor de kinderen als voor jullie en alle gasten!

AanvragenYour Special Day