Om je feestje nog unieker en leuker te maken hebben wij vele extra’s om uit te kiezen. Heb je zelf nog leuke ideeën of wensen, alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De locatie zal geheel omgetoverd worden tot gewenst thema. Met onze decoratie, ballonnen en bloemen zorgen wij voor de mooiste themafeestjes. 

Wat is nou een party zonder een mooie taart en lekker eten? Wij verzorgen de mooiste naar thema ingerichte Sweet Tables, de lekkerste taarten, de schattigste cupcakes en de leukste chocolade- of limonadefonteinen. Daarnaast kunnen wij een popcorn- of suikerspinmachine verzorgen.

Met onze entertainers zorgen wij ervoor dat je de dag van je leven hebt. Onze ballonnenvouwer en schminkster maken de mooiste kunstwerken geschikt voor elk thema. Ook de goochelaar laat je verbaasd staan met zijn magische trucs. Onze DJ brengt de nieuwste en hipste liedjes met zich mee en zal ervoor zorgen dat de kinderen het dak eraf dansen.

Wil je jouw speciale dag vastleggen? Onze professionele fotograaf laat jou en je vriendjes en vriendinnetjes in de schijnwerpers staan en maakt voor jullie de mooiste foto’s.

Wil je jouw feestje niet thuis vieren maar op locatie? Wij zijn er om dit voor jou te regelen en te zorgen dat deze locatie in het thema van jouw feestje staat. 

Leef je lekker uit op onze piñata’s. Wij kunnen piñata’s maken voor elk thema, gevuld met lekkernijen en leuke verrassingen.

Doe eens lekker gek en maak de leukste en grappigste themafoto’s van jou en je vriendjes en vriendinnetjes in een photobooth naar thema.
Wat is nou leuker dan te mogen trakteren op school? Met onze unieke en leuke ideeën zal jij de lekkerste en leukste traktatie hebben en elk kind zal smullen.

Wij stellen de leukste goodiebags voor je samen, geheel naar thema, zodat de kinderen met een leuk aandenken naar huis gaan.

Wij zorgen ervoor dat je dromen werkelijkheid worden met onze karakters. Zij zullen je feestje nog specialer en magischer maken. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je met jouw favoriete prinses zingen, dansen en leuke activiteiten doen. Of samen met jouw grootste superheld de wereld redden. Ook vinden zij het heel leuk om samen met jou je traktatie of uitnodigingen uit te delen op school.

Altijd al in stijl naar een feestje willen gaan? Met onze limousine en je eigen chauffeur kun je in stijl naar je eigen feestje gaan, terwijl je elke minuut van de rit kunt genieten met een feestelijk drankje. .

Een uitnodiging is hét visitekaartje van je feestje en kan al laten zien hoe onvergetelijk jouw feestje gaat worden. Wij kunnen jou helpen met de meest unieke uitnodigingen.