Om je feestje nog unieker en leuker te maken hebben wij vele extra’s om uit te kiezen. Heb je zelf nog leuke ideeën of wensen, alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De ruimte zal geheel omgetoverd worden naar gewenst thema. Met onze mooie decoratie zoals ballonnen, slingers, bloemen en accessoires zorgen wij voor de mooiste aankleding.

De aankleding van de ruimte is geheel naar wens. Je kunt kiezen voor een mooi aangekleede en gedekte tafel waar de kinderen taart kunnen eten of aan kunnen knutselen. Of het aankleden van de gehele ruimte. Of je kunt kiezen voor gepersonaliseerde decoratie, zoals letterboxen en cijferballonnen.

Met onze entertainers zorgen wij ervoor dat de kinderen de dag van hun leven hebben. Onze ballonnenvouwer en schminkster maken de mooiste kunstwerken, geschikt voor elk thema. Ook de goochelaar laat ze verbaasd staan met zijn magische trucs. En wie houdt er nou niet van (glitter) tattoos?!

Wil je de kinderen niet met lege handen naar huis laten gaan? Wij stellen de leukste goodiebags voor je samen, zodat de kinderen met een leuk aandenken naar huis gaan.Wat is nou een party zonder een mooie taart en lekker eten? Wij verzorgen de mooiste naar thema ingerichte Sweet Tables, de lekkerste taarten, de schattigste cupcakes en de leukste popcorn- of suikerspinnenkraam. Daarnaast kunnen wij een schattig limonade barretje of snoepkraampje voor de kinderen verzorgen.

Cupcakes zijn behalve een heerlijk tussendoortje ook leuk om zelf te versieren en te decoreren. Vinden de kinderen het leuk om zelf cupcakes te versieren? Nadat de kinderen een mooi kunstwerk van de cupcakes gemaakt hebben mogen zij ze lekker opeten. Smullen maar!

Hebben de kinderen altijd al een prinses, superheld of ander personage willen ontmoeten? Wij zorgen ervoor dat hun dromen werkelijkheid worden met onze Karakters. Zij zullen de dag nog specialer en magischer maken. De kinderen kunnen samen met een echte prinses zingen, dansen en leuke activiteiten doen. Of samen met een stoere superheld hun superkrachten gebruiken om de wereld te redden. Zij kunnen zich transformeren als een van hun favoriete karakters met onze leuke kinderkostuums en samen op de foto gaan.