9.9
(52 reviews)
Reviews
Erin         

The kids loved it!
It was a great experience; she was very helpful and entertained the kids well. The kids loved it! The communication beforehand was good; she responded quick.Ella vdZ         

Betoverend moment!
Alle meisjes waren voor even in sprookjes wereld beland samen met mooie prinses Aurora! Ik vind het ook mooi dat de meisjes hadden geleerd hoe ze moeten zich gedragen als een prinses/dame .Volgend jaar wij gaan ook voor zo'n act! BEDANKT!
Surayda         

Geweldig!
Pakt het professioneel aan. Is goed met kinderen. Doet het echt heel leuk!
Pruntha         

Erg blij mee!
Hij zat helemaal in zijn rol, waardoor de kinderen er erg enthousiast op reageerden. Het contact was ook prima en duidelijk. Zeker een aanrader.
Yelma         

Wauw!
De verjaardag van mijn zoon in december was echt een episch feest met een Spiderman-thema waar de kinderen volledig van hebben genoten! Het was niet zomaar een feestje, het was een ware heldhaftige expeditie! Ze kropen als echte superhelden door spinnenwebben, sprongen als acrobatische Spidermans en rollebolden met zo'n ongekende vreugde dat zelfs de Grinch jaloers zou worden! Onze vriend vanuit het web, Spiderman's hulpje, deed zelfs dienst als fotograaf en legde alle fantastische momenten vast, waardoor ik nog steeds in een vreugdevolle roes verkeer! De kinderen smeekten bijna om Spiderman niet te laten vertrekken, zo onvergetelijk was het! Ik kan met volle overtuiging zeggen: bedankt voor deze onvergetelijke dag. Ik zou het aan iedereen aanbevelen!
Ophelia         

Wat een groot succes was dat!
Voor de 4e verjaardag van onze zoon wilden wij graag wat meer uitpakken. Hij wilde graag Spiderman als thema, de echte Spiderman kon dan natuurlijk niet ontbreken. Wat een groot succes was dat! Het was een verassing voor onze zoon, zeer geslaagd! Spiderman had leuke cadeaus voor hem meegenomen en deed super leuke spelletjes en activiteiten waar ieder kind bij betrokken werd. Daarna ging Spiderman met de jarige job nog zingen en helpen taart snijden. Alle kinderen hadden zoveel plezier! En onze zoon heeft het nu, inmiddels 3 maanden later, er nog steeds over. Hij vond het zo leuk!!! De service en communicatie van Your Special Day was ook top! Goed en snel bereikbaar, duidelijk en fijn. Het verliep allemaal super en kan deze Spiderman act en/van Your Special Day zeker aanbevelen!!
Kim         

Een gezellige middag met Elsa!
We hadden Elsa geboekt en de kinderen vonden het geweldig! Ze werden zo leuk vermaakt en geschminkt dat wij volledig ontzorgd waren.
Mariel         

Leuke kinderactiviteiten
Kinderen konden heerlijk knutselen en alles was perfect verzorgd. Sympathieke medewerksters!
Rensa         

Super ervaring!
Heel blij dat ik voor voor deze act gekozen heb! De kinderen vonden spiderman geweldig! Ze probeerde allemaal zijn trucjes en poses na te doen. Erg onder de indruk van zijn backflip! Spiderman was ook netjes op tijd en zeer flexibel in de planning. Zou deze zeker aanraden!
Laila         

helemaal geweldig
Wij hebben spiderman geboekt op 24/9. Mijn zoontje vond het helemaal geweldig en de rest van de kids ook! Wij vonden het zo fijn dat spiderman de aandacht aan alle kindjes verdeelde. Topper!! Zeker voor herhaling! De communicatie ging ook flexibel!
Priyah         

A-MA-ZING Spiderman !!
Onze jongens en alle uitgenodigde kindjes vonden het GE-WEL-DIG! Spiderman heeft heeeele coole trucs uitgevoerd en superleuk met de kindjes samen gespeeld. Ondanks de beperkte ruimte was er toch genoeg voor een super spider-tastich vermaak! De kindjes werden extra verwend met een mooie tatoeage en superheldendiploma op het eind. Het heeft ons feestje voor onze jongens compleet gemaakt! De contacten verliepen ook heel vlot. Wij zijn zeer tevreden!
Karmen & Cerginio         

Ervaring om nooit te vergeten
Het was een ervaring wat Marcelo nooit zou vergeten. Kinderen in zijn klas hebben nog steeds hierover.
Dabir         

Geweldige ervaring!
Spiderman was geduldig en makkelijk meegaand in onze volle planning waardoor aan alle verwachtingen zijn voldaan en meer! Geweldige ervaring voor de kinderen!
Lana Slier         

Super leuk!
SUPER LEUK! Ons zoontje heeft het na weken er nog steeds over, Spider-Man en ghost spider waren er en ze deden alles met de kids. Echt helemaal geweldig!
jmrb90         

FAN-TAS-TISCH
Spider-man en Ghost-spider kwamen beide op de 4e verjaardag van onze zoon. Ze hebben een uur lang alle aandacht gehad voor hem en de andere aanwezige kinderen. Hij kreeg een ècht Spider-man cadeau van ze en hebben spelletjes met ze gespeeld en foto's gemaakt. Ze kregen een glitter-tattoo en als klap op de vuurpijl een ècht Spider-man diploma. De kinderen vonden het geweldig, hier zal nog lang over worden nagesproken. Aanrader voor elk feestje!
Andrea         

Heel erg goed!
Heel erg goed. Iedereen heeft er nog over. Het contact vooraf was ook prima. De kinderen vonden het ook heel leuk.
Klaas         

Heel goed!
Super. Heel goed. Act was naar verwachting. Het contact vooraf was netjes en goed verlopen. Act was op tijd. Heel tevreden!
Elaine         

Excellent!
We absolutely loved the visit from Spiderman for our son Rowan's 4th Birthday. He had one hour of one-on-one attention from his favourite superhero! They learned moves and played games, it was fantastic. Highly recommended!
Tiffany         

Kind in de zevende hemel!
Het was geweldig! De kinderen hebben genoten en wij ook! Het maakt je feestje echt helemaal compleet!
Antonio         

Onvergetelijke ervaring
We hadden het absolute genoegen om een Spider-Man acteur te hebben op het 4e verjaardagsfeestje van mijn zoon, en het was echt ongelooflijk! Vanaf het moment dat hij aankwam, verkleed als de vriendelijke buurtheld, waren alle kinderen betoverd. De acteur speelde Spider-Man perfect na en gaf de essentie van het geliefde personage goed weer. Hij hield de kinderen bezig met spannende spelletjes, verhalen en superheldentraining, waardoor ze de hele tijd vermaakt en geïnspireerd bleven. Het was echt een onvergetelijke ervaring die het verjaardagsfeestje van mijn zoon tot een absolute hit maakte. We raden deze geweldige Spider-Man acteur ten zeerste aan voor elk superheldenfeest!
Rosanne         

Heel leuk
De kinderen waren super blij en ze hebben het er nog steeds over, Bedankt Spiderman & Spidey voor de leuke middag die jullie ons gegeven hebben.
Karin         

Van mij krijgen jullie 5 sterren.
Jullie hebben de verjaardag van mijn zoontje echt speciaal gemaakt. Het enige waar hij het nog over heeft is Spiderman die op zijn verjaardag is geweest. Heel erg bedankt!
Laurence         

Geweldige Spider-Man
Wat een toffe ervaring, onze zoon (5) is er nog steeds helemaal van onderste boven. We hadden een erg leuke geduldige Spider-Man die zowel de allerkleinste verlegen gasten als de stoere tieners in beweging wist te krijgen en te betrekken bij zijn act. Echt een aanrader als je je kind wil verrassen met zijn of haar idool. Onze zoon is flink verwend op zijn verjaardag maar hij blijft het over deze ervaring hebben ipv de cadeaus.
Cees         

Onvergetelijk feest
Er werden toverstafjes geknutseld. Vervolgens was er een voorstel om Elsa van Frozen proberen te toveren. Toen Elsa plotseling verscheen waren de kinderen in alle staten en werd het een onvergetelijk feest.
Gerlinda         

Enthousiast en deskundig!
Op de zondag zijn Spiderman en Ghost-Spider op twee van onze parken geweest. Hier was het iets rustiger met gasten, maar dat gaf het team juist de gelegenheid om veel interactie te hebben met de gasten. Ook het contact voorafgaand en nadien met Lisa werd als erg prettig en professioneel ervaren. Zeker een aanrader en we gaan absoluut opnieuw contact opnemen.
Gerlinda         

Enthousiast en deskundig!
Op de zaterdag zijn Spiderman en Ghost-Spider op twee van onze parken geweest. Hier werd super enthousiast op gereageerd en zowel volwassenen als kinderen waren heel erg enthousiast. Ook het contact voorafgaand en nadien met Lisa werd als erg prettig en professioneel ervaren. Zeker een aanrader!
Kurt         

Spiderman op Xander's Superheldendag 2023
Het was een super leuke act tijdens ons evenement. De kindjes waren allemaal laaiend enthousiast. Van begin tot einde heeft spiderman steeds zijn aandacht aan de kinderen besteed. Gekke kunstjes gedaan, foto's genomen,... Zeker een 5 sterren waard !
Jan         

Heel leuk
Kinderen vonden het fantastisch
Feba010         

Jordans party
Super leuk gedaan is wel een aanrader miss volgende keer weer
Roxy         

Helemaal geslaagd
Het kinderfeest was helemaal geslaagd dankzij de komst van Spiderman! Geweldig en zo leuk hoe hij de kinderen ook heeft vermaakt.
Younice         

Van ons krijgen jullie 5 sterren!
Fijn contact, snelle service, prijs kwaliteit. Benieuwd naar de foto's en tot een volgende keer.
Ryan         

Tot onze volgende opening!
Voor de opening van onze winkel hebben wij Spider-Man en Ghost-Spider uitgenodigd voor de kinderen. Het was een groot succes! Ook de volwassenen wilde graag op de foto.
Lea         

zeker voor herhaling vatbaar.
5 sterren, de communicatie en planning verliep goed. De kinderen vonden Spiderman geweldig, hij deed leuk mee met een potje voetballen ondanks de koude weer. Ze hebben genoten. Fijne eerste ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
Laura         

Kinderfeestje met Spiderman
Spiderman en Lisa kwamen binnen tot grote verrassing van de kinderen. De kinderen waren spiderman gips hoofden aan het kleuren en Spiderman ging ze signeren. Ze speelden op de situatie in en hadden zelf ook spellen mee om te doen. Later nog met de kids limbo dansen. Mijn dochter (7) was er zo blij mee dat ze aan Spiderman vroeg of ze volgend jaar weer op haar feestje willen komen.
Anoniem         

5 sterren dubbel en dwars waard.
Bedankt voor jullie aanwezigheid. Hij vond het geweldig. Zo erg dat er de volgende dag een pak moest komen met speciale handschoenen, en hij loopt tegenwoordig op handen en voeten net als Spiderman ? 5 sterren dubbel en dwars waard.
Magdalena         

Wat een ervaring.
Jullie hebben Valentino echt verrast. Hij was helemaal flabbergasted toen Spider-Man binnenkwam. Wat was dat mooi om te zien. Een moment om nooit meer te vergeten. Dankjewel!
Kinderen         

Spiderman voor de kinderen
Spiderman kwam super leuk binnen en heeft ook leuk met de kinderen gespeelt. Onze kinderen hebben soms moeite met sociaal contact, maar Spiderman maakte leuk contact met de kinderen en ging ook lekker mee spelen. Al met al een super act!
Ayla         

Helemaal top
Vorige week heeft mijn zoontje zijn 4e verjaardag gevierd. En Spiderman kwam op visite! Hij nam een cadeautje mee voor de jarige en speelde allemaal leuke superhelden spelletjes met de kinderen. Las een verhaaltje voor. Het was helemaal top en mooi aangepast aan de leeftijd. Mijn zoontje heeft het er nog elke dag over! Wie weet tot een volgende keer.
Jasmijn         

Heel erg bedankt!
Wij vonden het echt geweldig. Moos was zo blij en gelukkig en heeft het er elke dag over. Nogmaals heel erg bedankt en voor een volgend feestje met thema denk ik zeker weer aan jou en zal je ook zeker aanbevelen bij anderen.
Sita         

Geweldig!
De kinderen waren dol op Spiderman. Hij heeft de hele middag met ze gespeeld. Ze hebben coole moves geleerd, spelletjes gedaan en mijn zoontje heeft een leuk cadeautje van Spiderman gekregen waar hij super trots op is! En wat een mooi kostuum. Net echt! Heel erg bedankt voor de mooie ervaring!
Suus         

Onvergetelijke middag!
Gisteren is Spiderman op het kinderfeestje van ons zoontje geweest. Het was een onvergetelijke middag! Hij deed o.a. spelletjes, las een verhaaltje voor en speelde met de kinderen. Hij paste zich aan zowel de drukkere als de rustigere kindjes aan. En niet te vergeten; er werden een paar mooie Spiderman moves gedaan! De kinderen waren ook erg trots op hun stoere foto's met Spiderman. Een echte aanrader, bedankt!
Katerina         

Spider-Man meet and greet
Thank you very much for making Dimitrios party so special! Our Spider-Man was amazing, he entertained the kids with various activities- I totally recommend it and we will use the service in the future for sure !
Amit         

Erg genoten!
We hebben erg genoten van spiderman. En we zullen zeker aan jullie denken als we ooit nog eens iets hebben.
Annelot         

Jullie waren top!
De meiden van Your Special Day hadden een geweldig kinderhoekje voorbereid op onze bruiloft en de kinderen een onvergetelijke dag aan het strand bezorgd. De kinderen - en vooral de ouders - waren super blij. Wij kunnen ze alleen maar aanbevelen. Heel erg bedankt
Tom & Anne-Marie         

Aanbevolen!
Geweldige service, zeer capabele nannies en creatieve ideeën voor de kinderhoek tijdens onze bruiloft op het strand. We hadden 3 kindermeisjes die zelfs de verschillende talen van de kinderen spraken, dat was perfect. Ik kan Lisa en haar team van harte aanbevelen!
Anoniem         

Super!
Mede dankzij de professionele schminkster werd ons tuinfeest een groot succes! De kinderen vonden het geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Rene         

Kindjes waren helemaal blij!
Lisa en haar team hebben het uitstekend gedaan! Kindjes helemaal blij en wij een gerust gevoel omdat ze in goede handen waren!
Priscilla en Mark         

Erg bedankt!
Goedemiddag Lisa, nog een persoonlijk berichtje om jullie te bedanken dat jullie er waren. De kinderen vonden het hartstikke leuk dat jullie er waren! Ook wij zullen jullie onthouden voor in de toekomst. Als het goed is heb ik jullie volle sterren gegeven voor de ervaring. Ik zal even kijken of dat goed gelukt is. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.Jet         

Super goed!
Hij deed het super goed. De kinderen waren eerst een beetje bang, maar het ging al gauw goed en hebben ze gezellig gespeeld.
Eva         

Erg bedankt!
Lisa heeft ervoor gezorgd dat wij een zorgeloze dag hebben gehad. De kids waren dol op haar en haar collega. De aankleding van het thema was buiten verwachting goed en heel erg leuk gedaan. We zijn Lisa erg dankbaar voor de goede zorgen voor onze kids.
Verjaardag         

Leuk maar Spider-Man kon een stuk enthousiaster
Het was leuk, de kinderen hebben zich goed vermaakt. Echter hadden we wat meer enthousiasme verwacht met gekke sprongen of beetje actieve vrolijke Vibe van Spider-Man. Helaas kreeg ik die reactie ook terug van de ouders. Ik zou het idee zeker nog een keer boeken; maar niet met dezelfde spiderman.
Andrei         

Kids were very happy!
We had Spiderman invited for a birthday party and the kids were so excited!! They played games together and Spiderman engaged them all the time. Also, the costume was spot on and very legit :). Highly recommend!