Verblijf je samen met je kinderen in een Hotel?

Your Special day Hotel Nanny Service biedt een betrouwbare en meertalige 24/7 Hotel Nanny Service. Even zonder zorgen je vermaken of er een dagje tussenuit? Met onze flexibele Hotel Nanny Service kun je zorgeloos genieten van je event, bruiloft, verjaardag of een diner in het restaurant. Onze nannies komen naar je event of hotelkamer om de kinderen op te vangen en te vermaken met leuke spelletjes, boekjes en activiteiten. Onze nannies zijn geselecteerd op basis van hun ervaring met kinderen en hun vermogen om een verzorgende en speelse omgeving te bieden. Kinderen kunnen zich veilig voelen en verzorgd worden terwijl jullie kunnen genieten van quality time.

De ervaring leert dat de behoefte aan een professionele, betrouwbare en last minute nanny service in een hotel groot is. Niet verwonderlijk: als gast van een luxe hotel wil je optimaal van alle faciliteiten en de mooie omgeving genieten. Met onze 24/7 Hotel Nanny Service en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat zowel de ouders als de kinderen de tijd van hun leven hebben. Onze nannies bieden meer dan zorg alleen. Zij bieden ouders gemoedsrust en zorgen dat kinderen een leuke en leerzame tijd hebben.

Ons team is ervaren, betrokken, minimaal tweetalig en goed opgeleid. Zo hebben ze een pedagogische achtergrond zodat aan alle strikte criteria wordt voldaan. Alleen het beste is goed genoeg. Het plezier en de veiligheid van de kinderen staan voor Your Special Day op de eerste plaats.Maandag t/m vrijdag € 23.50,- p/u
van 08.00 - 18.00

Maandag t/m vrijdag € 25.50,- p/u
van 18.00 - 24.00

Zaterdag en zondag € 25.50,- p/u
van 08.00 - 24.00

Maandag t/m zondag € 29,50,- p/u
na 24.00*

Feestdagen € 35,50,- p/u

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten. Minimale afname van 3 uur.

B O O K    Y O U R    N A N N Y